Over ons

Kiestra securitytechniek, groothandel in cctv producten.

 

Welkom bij Kiestra Securitytechniek.

Cameratoezicht wordt hedendaags steeds meer ingezet op zowel openbare als niet openbare plaatsen. Een goed doordacht cctv systeem biedt u meer dan alleen de (opgenomen) camerabeelden. Doordat het aanbod op het gebied van cctv producten de afgelopen jaren explosief is gegroeid, word het steeds belangrijker een goed advies uit te brengen met betrekking tot de juiste keuze van het cctv systeem. Een efficiënte inzet van de toegepaste apparatuur zoals recorder, camera's, en randapparatuur is van essentieel belang. Via onze groothandel leveren wij kwaliteitssystemen, componenten, en bijbehorende accessoires aan installateurs en dealers. Onze klanten kunnen rekenen op flexibiliteit, deskundig advies en praktische oplossingen. Ons bedrijf en onze website zijn volop in beweging, er worden nog tal van nieuwe producten toegevoegd. Neemt u dus gerust regelmatig een kijkje voor ons actuele aanbod.

Tevens kunt u rekenen op de beste prijs kwaliteits verhouding, vanwege onze rechtstreekse inkoopkanalen bij gerenommeerde fabrikanten. In de huidige economische situatie staan de marges voor installateurs en dealers steeds vaker onder druk.
Onze missie in deze is, om ervoor te zorgen dat voor u de inzet van hoogwaardige producten blijft gewaarborgd, tesamen met een uitstekende service. Zo hoeft u geen compromis te sluiten tussen kwaliteit, inkoopprijs en/of een onacceptable marge voor de installateur en of dealer.

Kiestra Securitytechniek adviseert u graag bij elk project. Of dit nu een kleine analoge installatie betreft, of een complex (HD) IP systeem. U bent verzekerd van een gedegen advies en technische ondersteuning voor, tijdens, en na uw project. Waar nodig komen wij ter plaatse voor advies en ondersteuning.

Contact

  • 040-2021712

© 2019 Kiestra Securitytechniek